Konferens i Norge den 17-19 april 2012

Den 17-19 april 2012 arrangerar den norska kriminalteknikföreningen en konferens med ett mycket intressant innehåll.

Konferansen i år skal dreie seg om bruken av bilder og video fra overvåkningskamera. Hav lovverket sier om bruken, og hvordan dette blir brukt rundt omkring i landet i forhold til etterforskning og etterlysning.

Det kommer to detectives fra London Metropolitan  Police og forteller om hvordan de har satt dette i system, og hvordan de bruker bilder fra overvåkningskamera i forbindelse med etterforskning, etterlysning, og identifisering av mistenkte.

Onsdagen vil i sin helhet bli viet til hendelsene den 22. 7. 2011. Vi vil gjennomgå utfordringene rundt åstedsarbeidet i regjeringskvartalet, på Utøya, og på gården til Anders Behring Breivik. I denne forbindelse skal bruken av 360-graders fotografering demonstreres

Det vil også bli gitt en del informasjon fra Politidirektoratet og rettmedisinsk Institutt.