Uppsala Crime Night

Uppsala Crime Night är tillbaka hos oss som startade det hela, i februari 2006 – Upsetters (som är undertecknad & Peters bolag) och nu har vi börjat planera för höstens tre Crime Night´s på Ciao Victoria i Uppsala – * 24 september * 29 oktober * 26 november *
  • Måndag 24 september möter vi Anders Persson, Uppsalabo och kriminalpolis som har haft och har avgörande betydelse – i stor utsträckning internationellt – för polisens möjligheter att spåra upp och lagföra människor som begår sexuella brott och övergrepp mot barn, över hela världen
  • Måndag 29 oktober träffar vi Olle Matsson, kemiprofessor vid Uppsala Universitet – som presenterar sin nya bok En dos stryknin – Giftmord i deckarlitteraturen (kommer i början av september)
  • Måndag 26 november är i nuläget under planering
  • Vi har gått tillbaka till systemet med fast pris, 295:-/person inkl den speciella Crime Night-menyn.
  • Vi har gått tillbaka till att man måste köpa eller boka biljetter i förväg på Ciao Victoria. Biljetter för hösten finns på Ciao Victoria fr o m fredag 24/9 – Drottninggatan 12 eller 018-12 01 70 –
  • Som vanligt finns all information på www.crimenight.se
Välkommen till en ny säsong med nya spännande gäster, god mat och signerade böcker!
Hälsningar
Ulf Broberg, Crime Night
070 594 21 02